Táňa 22. prosinec 2013
Děkuji za vynikající šlehačkový dort s jahodami. Byl vynikající a vzhledově překrásný! Objednávka byla rychlá a dodání naprosto bezproblémové. Krabice, ve které dort předáváte, je pevná i vzhledově hezká, lízátko na víku je roztomilý dárek, co potěší :) Ještě jednou děkuji a chválím. Hezké Vánoce!
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Dobrý den, děkujeme za Vaši milou zprávu...:-)
i Vám vydařený Nový rok ... kolektiv Nasladko.cz
Maty & Tobík 7. leden 2014
Ahoj, máte vynikající dortíky...mňamy :-)
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Ahoj kluci, jsem rád, že mlsáte právě v Žirafě... :-)
nezapomeňte ale, že za každý dortík je potřeba udělat "jeden dřep navíc" aby nebylo vidět, že jste takový mlsouni... :-)
Díky za zprávu a fotbalu ZDAR... :-) táta
Jakub N. 16. prosinec 2013
Pěkný večer mohu se zeptat na otevírací dobu před a během svátků?Děkuji
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Dobrý den,
jako každoročne máme pro Vás otevřeno celé svátky vánoční kromě 24.+25.12 a 31.+1.1. .... pouze se během prázdnin posouvá otevírácí na 10hod ranní ...
...užívejte volna, hodně sněhu a pohody vánoční přeje kolektiv Cafe Girafe
Andrea H. 8. prosinec 2013
Dobrý den, včera jsem u Vás vyzvedla objednaný dort Milka. Po otevření krabice prodavačkou mě málem ranila mrtvice. Očekávala jsem dort, který máte na svých stránkách. Realita však byla totálně jiná. Dort vůbec nevypadá jako ten, který máte vyfocen na stránkách. Barva je tmavá, potažení marcipánem je provedeno naprosto amatérsky, jsou vidět překlady. Nepochopila jsem pocukrovaný okraj dortu, bílé a fialové kuličky mezi bílými skvrnami. Skvrny měly být přeložené přes okraj dortu- nebyly. O tom, jak bylo napsáno jméno na dortu se raději zmiňovat nebudu. Nyní se rozepíši o korpusu a náplni. Když se podívám na Vaše foto č. 2, vidím, krásné stejnoměrné vrstvy korpusu a krému. Realita: Miniaturní vrstva korpusu a mega vrstva krému. Ten měl být z mléčné čokolády. Realita: přeslazený krém, připomínající salkový karamelový krém. Vaši velice neochotnou obsluhou mě bylo jako vysvětlení sděleno, že fotky jsou dělané před rokem a nyní se dort dělá takový. Opravdu lepší odpověď si slečna vymyslet nemohla. Nemít s sebou mou malou dcerku, pro kterou byl dort k narozeninám, v žádném případě bych si ho nekoupila, neboť tento dort nemohl dělat profesionální cukrář, ale asi někdo z Vašich zaměstnanců doma. Vrcholem všeho bylo, když jsem poprosila o provázek na převázání krabice. Nemáme!!!!! Je mi velice líto, že zde nejdou fotky vložit, myslím že by jistě spousta Vašich zákazníků koukala a nevěřila vlastním očím. Samozřejmě Vám fota na Váš mail zašlu. Jsem velice zklamaná, neboť jsem dort objednávala u Vás z důvodu dobré pověsti Vaší cukrárny, ale mě jste přesvědčili o opaku. Andrea Horáková
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Dobrý večer, odkud začít... :-)
Jediné co si mohu obhájit a je to zřejmě prapůvod všech Vašich výtek je právě barva... použitá gelová fialová barva Wilton /Violet Icing Color/ http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30B2D9-475A-BAC0-5D5C3DB846DFD354&killnav=1 byla použita i při focení vzorkového dortu...
samozřejmě rozmístění "bílých fleků" je pokaždé jiné..., sladkost mléčné ganache - směs mléčné čokolády a šlehačky /salko nepoužíváme/ je opravdu výrazná /proto menší velikost/, ale známe děti...čím sladší tím lepší... a je opravdu u dětí oblíbený..., za nerovnoměrnost skladby dortu se omlouvám, ale myslím, že lepší více krému a méně korpusu než-li naopak..., v pocukrování obvodu dortu a malých zdobivých kuličkách problém nevidím... omluvit se ale musím i za faldíky, které tam opravdu napatří, ruční práce znáte to...:-)
Škoda, že když se Vám dort nelíbil hned na místě, jste si nevybrala "jinou náhradu" s kterou by jste byla spíše spokojena... kupovat si něco, co se Vám nelíbí mi přijde absurdní, já osobně bych to asi tak řešil...
Provázek na krabice s dorty nedáváme právě pro svádění vzít dort za smyčku z provázku a nést ho jako obyč.nákup... dochází tak k jeho možnému poškození... při předpokládanému složitému "transportu" rádi přebalíme do pevné krabice, která vydrží daleko více...
Myslím, že Vás moje reakce stejně neuspokojila...:-) ale když by jsme mohli situaci napravit někdy příště..., tak pro Vás dort z naší nabídky zdarma rádi připravíme..., prosím případně objednat touto cestou...
Nekažme si přece II.adventní neděli... :-) A.H.
Theliss 4. prosinec 2013
Dobrý den, Žirafa je můj životní objev, pro žirafy všeho druhu mám obrovskou slabost a na sladké zrovna tak, takže ikdyž mám Prahu trošku z ruky, tady si to užívám všechno v jednom :-) jenom malilinkou připomínku mám, jsem hodně vybíravý človíček (asi nejsem jediná) a před návštěvou koukám na nabídku tady na webu, abych pak dlouho nehledala v lístku, jenže nabídka uvedená tady a nabídka v Žirafě se trošku liší, šlo by to vyladit? A možná trošku víc info k dortíkům? Obsluha ze mě není nadšená, když půl hodiny zpovídám, ve kterém je šlehačka a ve kterém krém atd atd.. omlouvám se, jestli chci moc, a děkuju! :-)
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Dobrý den, koukám, že žijeme oba v žirafím světě...:-)
máte pravdu, omlouvám se za malé nedostatky na www.stránkách, které způsobila jejich právě probíhající aktualizace spíše nový design trvající déle než bylo přislíbeno... myslím, že IŤáci jsou opravdu z jiného světa...:-) plánovány jsou jinak i lepší popisy dortů respektive složení, na našich dortových stránkách nasladko.cz ...
a ještě... neomlouvejte se, že jste vybírává a vyptáváte se obsluhy... naopak! jsme tady pro vybírávé hosty, kteří umějí ocenit naše dobroty...:-) a jinak děvčata Vám rádi poradí s výběrem, aspoň mají dortový trénink... :-)
Děkuji za Vaší zprávu a přeji Vám i ostatním krásné Vánoce a vydařený Nový rok...:-) A.H.
sabinne 13. listopad 2013
Dobrý den, chodíme k Vám s rodinou i přáteli pravidelně a opravdu mohu jen a jen chválit - obsluha příjemná a jídlo báječné. Naposledy jsem ochutnala Vaše carpaccio z červené řepy a bylo opravdu vynikající! Zahrádka v létě úplně super, moc příjemná atmosféra, s citem vytvořená zákoutí, kde se má společnost při jídle soukromí:) Škoda jen, že vnitřní prostory restaurace nejsou větší.. Jinak Vám moc fandím a vždy se předem těším na každou návštěvu u Vás!!
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Dobrý den, děkujeme za Vaší moc milou zprávu...:-)
Mějte se báječně a naviděnou ... A.H.
Martin Š. 21. září 2013
Dobry vecer.Pokud by byl zajem o vaše dorty do jižních cech primo Jindrichuv Hradec byla by tam nějaká možnost dopravy nebo je to spise nemozne.
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Dobrý den, omlouvám se ale naše dorty "jezdí" pouze po Praze a blízkém okolí...
Děkujeme za Vaší poptávku a věříme, že ve Vašem kraji najdete jiného kvalitního dodavatele.... Hezký den Nasladko.cz
Katka 14. srpen 2013
Moc vám děkuji za krásný svatební dort (fialový dvoupatrák) a light borůvku. Všichni byli nadšeni. Chválili nejen vzhled, ale i nepřekonatelnou chuť. Děkuji moc, jste NEJ!
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Dobrý den "paní" Katko... :-),
jsme rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ a dort chutnal Vašim hostům...
děkujeme za pochvalu a někdy příště...:-) Nasladko.cz
simona 22. červenec 2013
Dobrý den, již několikrát jsem navštívila Váš podnik a na první pohled jsem byla nadšená. Perfektní jídlo, dorty, ale i například pravé řecké jogurty atd. Musím také vyzdvihnout atmosféru, nádherné prostředí, jak interiér tak zahrádka. Bohužel jsem se několikrát setkala s nepříjemnou obsluhou a zrovna ve chvíli, kdy jsem nalákala přátelé či rodinu, kteří tento podnik neznali. Naposled teď v pondělí, kdy jsem chtěla zajít na snídani. Na webových stránkách je uvedeno, že otevřeno je ve všední dny od 9:00, ale to realitě neodpovídá. Přijela jsem cca v 9:40 a v otevřených dveří byl odpadkový koš, šla kolem slečna/paní z obsluhy, tak jsem se zeptala, zdali je otevřeno, bez odpovědi na pozdrav, což rozhodně nebylo poprvé, mi bylo odpovězeno, že NE! Nevadilo by mi 20 minut počkat, ale tento přístup mi úplně zkazil chuť.
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Dobrý den, zkažená snídaně, zkažený celý den... takto podobně to mám nastavené i já... :-(
Je mi líto Vaší zkušenosti z prázdninového rána, kdy je jako každoročně posunutá otevírací doba v průběhu prázdnin na 10hod. ..., zpráva na dveřích je už pozdní informace, když jste se k nám vypravily, chápu,... pro příští rok slibuji opravit aktuálně i na webu...
Škoda, že nevím na koho jste konkrétně narazila, protože v podobných situacích hosty usazujeme na stoleček nebo lavičku před kavárnu a nabídneme aspoň kávu s dortíkem...
S konkrétními negetvními reakcemi na personál v letních měsících se setkáváme bohužel každoročně..., jedná se o sezónní brigádníky, kteří u nás pracují 3-4 měsíce a člověk nestačí mnohdy poznat co v nich je ...:-)
Děkuji za Vaší zprávu a doufám, že jste na nás nezanevřela... Hezký den A.H.
anna 25. září 2013
Jste super restaurace a pořád bezkonkurenčně vedete!!! Nezklouzněte prosím k tomu, že budete plnit všechna přání všech lidí, kteří vám budou radit, co máte mít na jídelním lístku. Trochu nás v poslední době zaskakuje nabídka, která byla dřív elegantnější a měla francouzský ráz. Dřívější koleno bylo sice víc české, ale nóbl upravené. Žebra, která je nahradili jsme si dali 2x a víckrát už raději ne. Taky se poslední dobou proplétáme v jídelníčku, který jako by hledal nějaký styl. takže už nevíme - bulharká?, francouzská?, česká?...salát najdeme i na jiném místě než saláty a způsob losos, vajíčko přelité něčím jako tatarkou připomíná spíš výraz amerického fastfoodu.....jejda. Někdy míň znamená víc a někdy francouzská je lepší, než česko-bulharsko-chorvatsko-americko-francouzsko nijaká...tak se omlouvám, ale protože k vám chodíme rádi, měla jsem potřebu to napsat....pozdravení a držím palce....
Aleš Hölzel (info@cafegirafe.cz)
Dobrý den, děkuji za věcnou zprávu...:-),
je lepší reagovat na konkrétnější téma než na "obecnou kritiku"... samozřejmě člověk podvědomě reaguje na poptávku hostů a náš současný sortiment moc do klasické nabídky creperie opravdu nezapadá...:-), současná nabídka koresponduje s provozem letní zahrady, kde se snažíme o "středomořskou atmosféru" a k tomu právě ty speciality které jste zmiňovala... že Vás neslovila karamel.žebra je mi líto, protože právě ty a další uzené specility udíme přímo u nás...
V průběhu října připravujeme podzimě/zimní nabídku, která bude více "učesaná" k podobě creperie, slibuji...:-)
Děkuji za Vaší zprávu a rádi Vás v žirafě zase uvidíme...:-) Hezký den A.H.